Az elektromos konvektort költözéskor is magunkkal vihetjük

Elektromos konvektor
Elektromos konvektor

Halott már az árammal működő fűtésről, azonban nem ismeri eléggé? Talán nincs tisztában teljesen az előnyeivel, így tévhiteket tud róla. Az elektromos konvektor temérdek pozitívummal rendelkezik.

Elsősorban elektronikusan vezérelhető, ez alatt pedig azt érthetjük, hogy olyan hőfokot választhatunk ki a nap 24 órájában, amit csak szeretnénk. Így, amikor a termosztát érzékeli, hogy a kívánt hőmérséklet megvan, egyszerűen kikapcsol, nem fűti túl a belső tereket.

Az elektromos konvektor nem csupán kiegészítő fűtésként felel meg, megtestesítheti az önálló fűtést is. Használhatjuk a nyaralóban fagymentesítőként is, ami azt jelenti, hogy egy minimális temperatúrát választunk ki a hidegebb időszakban, ráadásul ezzel elkerülhetjük a penész megjelenését is.

Az elektromos konvektor abból a szempontból is jó, hogy amilyen könnyen felszerelhető, olyan könnyen el is távolítható, így költözéskor magunkkal vihetjük, nem szükséges új fűtésrendszerre költekeznünk. Válassza Ön is ezt a gyors, hangtalan, modern technológiát!