Az Eneloop Pro akkumulátor gazdaságos megoldás

Eneloop Pro akkumulátor

A legjobb teljesítménnyel bíró ceruzaelemek is viszonylag hamar lemerülnek, főleg nagy igénybevétel mellett, így például egy fényképésznek nem túl gazdaságos ezeket használnia a gépébe. Szerencsére kapható Eneloop Pro akkumulátor, ami a hagyományos elemekhez képest sokkal tovább bírja és még rövid időn belül fel is tölthető.

Ez a praktikus kellék négyes kiszerelésben vásárolható meg a studioeszkozok.hu oldalon, ahol tároló dobozzal és akkutöltővel együtt is megrendelhető. Az első rendet érdemes töltővel kérni, hiszen mit sem ér az Eneloop Pro akkumulátor, ha nincs mivel feltölteni, de a következőt már veheti csak dobozzal vagy anélkül.

Hiszen míg az egyik szett Eneloop Pro akkumulátor használatban lesz, addig a másik négy darab áram alatt lehet, amikor pedig az elsők lemerülnek, akkor lehet cserélni. Ha pedig olyan terepen kell fényképezzen, ahol tudja, hogy nem lesz áram, illetve nem lesz alkalma feltölteni az aksikat, akkor érdemes több szettet is magával vinnie, természetesen feltöltve, hogy ne érhesse kellemetlen meglepetés.