Az escape game Budapest izgalmas feladványai

Escape game Budapest

Sokan szeretnék kipróbálni a szabadulószobákat, ám nem bírják leküzdeni a félelmüket. Pedig az escape game Budapest nem veszélyes, sőt! A csapattagok be vannak zárva egy bekamerázott szobába, ahol teljes biztonságban lehetnek.

A segítőknek tehetnek fel kérdéseket, azonban erre csupán 3 alkalommal van lehetőségük. A feladványok igen sokfélék lehetnek. Egyes esetekben elrejtett tárgyakat kell megtalálni. Más alkalmakkal különféle motívumok jelentésének a kitalálása a feladat.

Néha előfordulnak matematikai fejtörők is. Az escape game Budapest lehetőséget biztosít a problémamegoldás gyakorlására. Remekül fejleszthető vele a kommunikáció és a logika. Képesnek kell lenni felismerni az összefüggéseket a szabadulás érdekében. Az tud sikeres lenni, aki képes minél gyorsabban reagálni.

A játékos gondolkodtatók nem túl nehezek, de azért muszáj leleményesnek lenniük a csapattagoknak. Az escape game Budapest a Mindquest segítségével próbálható ki. Időpontot a linkkel jelölt honlapon, a Mindquesttől lehet igényelni.