Szerinted hány típusú kutya jutalomfalat létezik?

Kattints ide, ha kutya jutalomfalatokat keresel

A fő étkezések mellett, van aki naponta több alkalommal nassolgat is még egy kicsit, ami egy idő után lehet, hogy meg is látszik, ha nem vigyáz az ember kellőképpen. A kutyáknak is találtak fel hasonló rágcsálnivalókat, méghozzá eléggé sokfélét. Ha ide kattintasz akkor igencsak széles jutalomfalat választéknak lehetsz tanúja. Nyilván, kutyusod hihetetlenül fog örülni, amikor naponta megjutalmazod egy-két ízletes falattal, azonban ezzel is csak csínján kell bánni, hiszen könnyen elhízhat tőle az állat.

A szakértők azt mondják, hogy valahányszor ilyent adsz a kutyádnak, mindig legyen előtte víz. Na de miért is kell ilyennel kényeztetni a kutyát? Egyáltalán kell-e? Nos, az igazság az, hogy nem kell, de lehet. Ugyanúgy, ahogyan az ember is szeret a fő étkezéseken kívül néha még harapni ezt-azt, biztosan a kutya is szívesen bekap néhány finom falatkát. Ide kattintva több típus és márka közül választhatsz. Kétségtelen, hogy eleinte sok fejtőrést okozhat a megfelelő jutalomfalat kiválasztása, azonban idővel már tudni fogod, hogy az összetétel listában mi, mit jelent, és a kutyádon is látni fogod, hogy melyiket fogyasztja előszeretettel, és melyik az, amit bekap ugyan, de nem a kedvence. Ide abban az esetben is felléphetsz, ha még kezdő vagy ezen a területen, hiszen több hasznos információt is olvashatsz, ráadásul azt is tudnod kell, hogy, amennyiben elakadnál valamiben, vagy kérdésed lenne, akkor munkatársaink bármikor a rendelkezésedre állnak.

Na, de visszatérve a feltett kérdésre, a jutalomfalatkák leginkább abban az esetben nyújtanak hatalmas segítséget, ha a kutyádat szeretnéd valamilyen cselekvésre megtanítani. Ide sorolható a pacsizás, illetve a feküdj, ülj, és más hasonló jelszavak teljesítése. Valahányszor sikerül egy kis előrelépést vagy eredményt elérni, mindig meg kell jutalmazni, így tudja a kutya is, hogy valamit jól csinált. Ellenkező esetben elmaradhat a jutalomfalatka, ezzel adva a tudtára, hogy most nem teljesített jól a feladatot. Amennyiben szeretnéd idomítani kutyádat, kattints ide a maxipet.hu oldalra!