Az LC5 boríték méret 162×229 milliméter

LC5 boríték méret

Soha nem könnyű eldönteni, hogy milyen borítékot válasszunk a küldeményünk postára adásához. A mai kínálat már annyira széles, hogy érdemes több időt szánnunk az átnézésére, Például az LC5 boríték méret abban az esetben felel meg nekünk, ha C5 méretű dokumentumot szeretnénk postára adni. A 162×229 milliméteres termék nem túl nagy, de mégis sok dokumentum fér bele.

A rá való bélyegek sem kerülnek sokba. Az LC5 boríték méret akkor is praktikusnak bizonyul, ha rendszerezni szeretnénk. A használatával hamar rendet teremthetünk a kallódó irataink között, és végre nem kell úgy élnünk, hogy rendetlenség vesz körül minket.

Az alacsony árnak hála, egyszerre akár több ezer darabot is rendelhetünk belőle. Az irodaszer-aruhaz.hu profi csapatának köszönhetően hamar meg fog érkezni az otthonunkba.

Természetesen, a cégünk számára is rendelhetünk, hiszen az LC5 boríték méretű irodaszerek nagyon hasznosak. Egyesével, illetve csomagban is meg tudjuk ezeket vásárolni, de anyagi szempontból jobban járunk, ha inkább az utóbbi megoldást választjuk.