A baba nadrág több fazonja ismert

Baba nadrág

Ezt a terméket többféle fazonban és színben választhatja ki, különböző mintázattal. A piciknek még a szabadidő együttese nem olyan kényelmes, ezért nekik is ajánlott a kertész fazonú darab.

A baba nadrág nagyobb, átfogóbb kategória az áruházakban. Ilyen kellékek nélkül elképzelhetetlen egy gyermek kisszekrénye. Kényelmes, gumis vagy rápasszoló derekú darabok között válogathat, az évszakoknak megfelelő vastagságban. A kertész fazonú termék jól megy, illetve ajánlott a kombi-dresszel, a nagyobbaknak pedig egy pólóval. Ez nagy kedvenc az áruházakban, mivel melegen tartja a gyerek hátát és a kúszásnál vagy csúszásnál is megállja a helyét. A baba nadrág a ruhatárak egyik alapdarabja.

Minden évszakban szükség van rá és már újszülött mérettől megtalálható. Anyagát tekintve a legtöbbször pamut, farmer, plüss, kord, bársony. A kertész típusú baba nadrág több szempontból is praktikus. Állítható pántjának köszönhetően sokáig jó a kicsiknek. Rövid vagy hosszú szárhosszal is beszerezhető, a téliek közül pedig több modell is bélelt.