A Huawei mobil prémium kategória lett

A Huawei a csúcson

Ennek a cégnek aztán tényleg sikerült felzárkózni a mobiliparban. A Huawei mobil közkedvelt választás lett sokaknak, mert sikerült meghódítaniuk az európai felhasználók szívét is. Nem spóroltak a minőségen.

Nagyon jól összerakott készülékeket vehetünk kézbe, hogyha kipróbáljuk a Huawei mobil típusait. Még az olcsóbb árkategóriában elhelyezkedő telefonok is képesek igazi prémiumérzetet nyújtani a felhasználónak.

Nem volt szokatlan eddig sem az üvegborítás a mobilokon, ami igazán jól néz ki, addig ameddig össze nem tapogatjuk, mert rendkívüli módon képes vonzani az újlenyomatokat és ez eléggé elcsúfítja a telefont.

Viszont, a Huawei mobil új modellje, a P10 már egy nagyon elegáns matt üveg hátlapot kapott, amit eddig nem nagyon lehetett tapasztalni egyéb gyártóknál. Nagyon jól mutat a készüléken. Persze a külcsín mellett odafigyeltek a belbecsre is. Igazán szépen muzsikál a Huawei mobil rendszere, amit ebbe az elegáns házba sikerült beépíteniük és a közkedvelt dupla kamera itt is megtalálható a hátlapon, amit a Leicával együtt készítettek.