Egészség pormentesen a porelszívó használatával

TAC porelszívó

Építkezések és felújítások során rengeteg por, törmelék kerülhet a levegőbe, aminek igen súlyos egészségkárosító hatása van. A porelszívó a lehető legegyszerűbb módja annak, hogy megszabaduljon a légutakat és a tüdőt károsító anyagoktól.

A TAC termékcsalád igénybevételével szűrni tudja az azbeszt, szilícium-dioxid, lisztport és a famunkából eredő port, illetve az építkezési törmelékeket, az ásvány gyapotot, festékszemcséket, de még a penész spórákat is. A TAC 1500 porelszívó maximális levegő kibocsátása szűrő nélkül körülbelül 1500 m3/óra, az ajánlott levegő kibocsátás H por kategória esetén 500 m3/óra.

A motor teljesítménye 175 W, amihez az átlagos energia fogyasztása 1.4 A. A legmagasabb nyomásszint, amit a szerkezet képes elérni az 940 Pa. A porelszívó méretei miatt (705x362x377mm) kis helyen is elfér, illetve a 22 kg súlya miatt mobilis és könnyen hordozható, tehát ideális munkatárs. A berendezés különösebb odafigyelést sem igényel, hiszen a szűrőcserére kijelző és hangjelzés is figyelmeztet bennünket.