A szülő örök!

Foresto nyakörv a vérszívók ellen

Mindenhová elkísérhet kedvencünk

Az élősködők nemcsak a kedvenceinkre nézve lehetnek veszélyesek, hanem ránk is, kiváltképp akkor, ha a lakásban tartjuk az állatot. A Foresto nyakörv hatékony megoldást kínál az aktív hatóanyagainak köszönhetően, amelyek elpusztítják, a kullancsokat, bolhákat és a szőrzetben megbújó egyéb parazitákat.

A hatása akár fél éven keresztül is kitart. Ez azért lehet hasznos, mert sok terméket már 1 hónapos használat után cserélni kell, viszont erről könnyen megfeledkezhetünk.

A Foresto nyakörvből viszont egyenletesen szabadul fel az hatóanyag, amit imidaklopridnak neveznek, de amitől ez valóban hatékonyabbnak számít, mint a többi modell, az a flumethrin. Ennek a két anyagnak a kombinációja nemcsak a kullancsokra van hatással, hanem a bolhákra is.

Nem csupán a kifejlett példányok ellen vethető be, hiszen hatékonyan alkalmazható a lárva, illetve a nimfa állapotban lévő kullancsok ellen is. A hatását már 48 órán belül elkezdi kifejteni a Foresto nyakörv. Többféle méretben kapható, ezért a használata egyaránt lehetséges a 8 kg alatti és feletti kutyák esetében.

Print Friendly, PDF & Email

Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/onlilcoh/public_html/szulojog.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/onlilcoh/public_html/szulojog.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/onlilcoh/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/onlilcoh/public_html/szulojog.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47