Hetente frissülő árukészlettel, akár 80%-os akciókkal hódít a Mysale!

Vásároljon akciós áron!
Vásároljon akciós áron!

Egyre több outlet webáruház jelenik meg mostanában. A gyártó outlet politikájára ráépülve, több vállalkozó látta meg a piaci lehetőséget ebben és kombinálva az egyre elérhetőbb technikai eszközökkel, elindítja a saját virtuális áruházát.

Egy ilyen felület a Mysale.hu outlet webáruház is, ahol teniszcipőktől elkezdve táskák, napszemüvegek, utcai és futócipőkön át, mindenféle ruházatig bármi megtalálható.

Márkaőrültek vásárolhatnak itt mobiltartót a kedvenc focicsapatuk színeivel, de vannak nyakba akasztható pénztárcák, bögrék, táskák, de még partira meghívók is. Az aktívan focizók vásárolhatnak sípcsontvédőt a Mysale.hu oldalon vagy kapuskesztyűt és különféle cipőt salakra vagy műfüves pályához.

Vállalkozók csatlakozhatnak is ehhez a webes szolgáltatáshoz, hogy naponta több millió emberhez eljusson az általuk forgalmazott márka vagy szolgáltatás. A Mysale.hu folyamatosan kínálja akciós és teljes árú termékeit. Itt lehetőség van hosszú és rövidtávú akciók rugalmas lebonyolítására, biztosítanak ügyfélbarát fizetési hálózatot és megbízható logisztikai hátteret.