Ingatlan eladási trükkök, amiket most megmutatunk

ingatlanok.hu hirdetései
ingatlanok.hu hirdetései

Számos ember küzd azzal, hogyan adja el ingatlanát. Talán már évek óta. Valamiért nem megy, sosem sikerül. A hirdetését kevesen olvassák, inkább átugorják. Vajon miért? Lehet ennek valami lényeges oka? Hatékonyabban is lehetséges feladni hirdetést?

Amennyiben az ingatlanát eladni szándékozik, tervezze el, milyen szöveggel, és hol akarja meghirdetni. De ezek előtt nem árt lefotózni a szobákat. Olyan fotókat készítsen, amik kiemelik az egyes helyiségek adottságait. Valamint lényeges szempont, hogy a fotók világosban készüljenek. Mivel a sötét képeken nem látszik jól az adott helyiség, az emberek ezért tovább lapoznak.

A hirdetés szövege legyen frappánsan, egyedien megfogalmazva. Olyan, ahol ott ragadnak az olvasók. Ehhez csupán némi fantáziára lesz szüksége. Fontos ezen kívül, hogy minden lényeges adatot írjon le a házról. Például mikor épült, van-e szigetelve, a fűtése milyen, és így tovább. Ha megteheti, emelje ki a hirdetését. Ebből is látszik, hogy komolyabban gondolja, mint mások. És nem utolsó sorban, többen kattinthatnak a hirdetésére, hamarabb érkezhet meg a várva várt vevő.

Sok-sok hirdető oldalon adja fel a hirdetést. Például az ingatlanok.hu hirdetései is látszik, hogy kiválóan vannak megfogalmazva. Tehát érdemes némi fantáziát, egyediséget belevinni a szövegbe. Hetente újítsa meg a hirdetését, akkor mindig elől lesz látható. A hirdetés címe szintén legyen figyelemfelkeltő, amire már többen rákattinthatnak.