Ital házhozszállítás akár nagymennyiségben is

Italok minden fajtája

Hatalmas házibulit szervez? A barátai mérhetetlen mennyiségű italt képesek elfogyasztani? Éppen nincs kéznél furgon? Vegye igénybe az ital házhozszállítás szolgáltatásunkat!

Nincs más dolga, mint ellátogatni webáruházunkba, kiválasztani a széles kínálatból azokat az italokat, amelyeket a vendégei preferálnak. Végül megadni a címet és várni a szállítást, ami 2-7 napon belül megérkezik a kiválasztott terméktől függően. Az ország egész területén vállalunk kiszállítást. Természetesen mindent megteszünk, hogy Ön és meghívottjai minél előbb fogyaszthassák a kedvenc itókákat.

Az átvételt megkönnyítendő a futárszolgálatnak történt átadást követően e-mail-ben értesítést küldünk Önnek. Majd a futárszolgálat, ugyancsak e-mail-ben és SMS-ben, értesíti a kiszállítás időpontjáról. Az ital házhozszállítás időt, energiát takarít meg Önnek.

Amennyiben nem nagymennyiségben kíván választani, lehetőség van a közelébe eső Pick-Pack pontra is kérni a szállítást. Ennek a menete ugyanaz, mint az ital házhozszállítás esetében.