Kyocera nyomtatók – színesben a dokumentumok

Kyocera nyomtatók

Nagyobb cégeknél, irodákban, különféle intézményekben gyakran nem megfelelők a kisebb asztali nyomtatók. Egyrészt azért, mert sokkal nagyobb volumenű a dokumentumkezelés, gyakran színesben is kell nyomtatni, nem beszélve arról, hogy a gépnek a napi többórás folyamatos használat mellett is hosszú évekig megbízhatóan kell működnie.

A Kyocera nyomtatók ilyen esetekben is helytállnak. A Kyocera FS-C8650DN nyomtató például a fenti igényeket teljes mértékben kielégíti. Gyors, hiszen percenként 55 fekete-fehér, illetve 50 darab színes A4 dokumentum nyomtatását teszi lehetővé. Két, egyenként 500 darabos papírfiókkal, illetve 150 darab kézi lapadagolóval van ellátva.

A toner kapacitásától függően, 30 és 20 000 A4 dokumentumot lehet utántöltés nélkül kinyomtatni, átlagos lefedettség mellett. Költséghatékony az energiafelhasználása, ráadásul több operációs rendszerrel kompatibilis. A Kyocera nyomtatók ismertetőjegye, hogy a változó igényeknek is megfelelnek, így ez a modell is opcionális tartozékokkal bővíthető.