Kötelezően elvégzendő energetikai tanúsítvány olcsón

Energetikai tanúsítvány olcsón
Energetikai tanúsítvány olcsón

A lakás zöldkártya egy olyan szakdokumentáció, amelyet az ingatlaneladások alkalmával kell elkészíttetni, amit egyébként jogi előírások is szabályoznak.

Az energetikai tanúsítvány olcsón való beszerzése arra szolgál, hogy az ingatlanvásárlók nagyobb kiadás nélkül informálódhassanak arról, hogy az adott lakás vagy épület milyen energetikai állapotban van és, hogy milyen felújításokat szükséges rajta elvégezni. A lakás zöldkártyát tíz évre adják ki.

Az Ecoteam az állapotfelméréstől számított, akár már 24 órán belül elkészíti a dokumentációt. Az energia tanúsítvány ára függ az ingatlan méretétől, típusától valamint attól, hogy budapesti vagy vidéki lakásról van-e szó. Értelemszerűen a legnagyobb alapterülettel rendelkező, vidéken található családi házak esetében lehet számolni a legnagyobb költségekkel, azonban ettől még megállja a helyét az állítás, hogy az energetikai tanúsítvány olcsón kiadatható, bár ez függhet a kivitelező cégtől is. Az Ecoteamtől minden ügyfél precíz és gyors munkavégzést várhat el.