Lerövidülhet a betegápolás ideje

Betegápolás
Betegápolás

A betegek nem szeretik az egész napot az ágyban tölteni a fájdalmaik miatt, hanem inkább minél hamarabb fel akarnak gyógyulni és vissza akarnak térni a régi szokásaikhoz. Vannak olyan eszközök, amelyek segítségével rövidebbé tehető a betegápolás időszaka, ezért nagy az érdeklődés az Értéksziget termékei iránt.

A páciensek nagyon hálásak például a speciális párnákért, amelyekkel alá lehet támasztani a testet. Hatalmas a kereslet a felfekvés elleni szerek iránt is, mert fájdalmas fekélyek alakulhatnak ki a bőrön, a sok fekvés miatt.

A családtagok gyakran vesznek még zuhanyszéket, hiszen ennek hála sokkal egyszerűbbé válik a fürdés. Nem szabad megfeledkezni a kompressziós harisnyákról és a speciális zoknikról sem, hiszen ezek is segítséget nyújthatnak.

A betegápolás szempontjából aranyat ér a nedves törlőkendő, a gumis lepedő, a műanyag pohár, a jeges tömlő és az ágytál is. A diagnosztikához nem hiányozhat a lázmérő, hiszen jelzi ha gond van, amikor a kelleténél magasabbá válik a testhőmérséklet.