Megéri a befektetést az ablakfóliázás Budapesten

Ablakfóliázás Budapesten

Van rá mód, hogy jelentős összegeket spóroljunk meg a közműszámlákon, ha kicsit utánajárunk a részleteknek, hogy pontosan miért is veszít az épület olyan sok hőt a fűtés során. Sokan csak a falaknak a szigetelésével foglalkoznak és még csak nem is sejtik, hogy a nyílászáróknál mennyi veszteség keletkezik. Amióta azonban rájöttek erre a szakemberek, az ablakfóliázás Budapest teljes területén jelentős mértékben elkezdett terjedni.

Konkrét mérések bizonyítják, hogy maga az üvegfelület is végez komoly hőcserét. Jelentős százaléka a fűtésnek itt veszítődik el. Azonban elég egy vékony réteg, hogy a meleg bent, a hideg kint maradjon, a nyári időszakban pedig pontosan fordítva történjen ez.

A befektetés hosszú távra szól és már ez első hónapot követően érezhető a különbség. Az elmúlt években az ablakfóliázás Budapest legtöbb épületénél, főként az irodahelyiségeknél felkapottá vált. További előnye, hogy a jól megválasztott fólia visszaveri a káros ultraviola sugarakat, ezzel mérsékelve az egészségügyi problémák kialakulását.