Minőségi kókuszreszelék kedvező áron

Kókuszreszelék

A kókusz egy igazán ízletes és tápláló növény, amiből tejet és reszeléket is készítenek. A kókuszreszelék, akárcsak a tej, sokféleképpen felhasználható. Míg az előbbit főként süteményekbe, palacsintákba, müzlikbe és zabkásába szórják bele, addig az utóbbit gyakran alkalmazzák főételek elkészítéséhez. A kérdés tehát legtöbbször nem az, hogy mit kezdjünk egy kókuszdióval vagy egy zacskó kókuszreszelékkel, hanem honnan szerezzük be.

Ugyanis az üzletekben kapható reszelékeknek sokszor nem elég intenzív az íze, valamint van, hogy már nem is igazán fogyasztható. Ráadásul ezek nem is túl olcsók, így az alacsony minőség nagy csalódásokat szokott okozni. Van azonban egy színvonalas webáruház, ahol csakis nívós termékeket árusítanak, nagyon jó áron.

Náluk 1 kilogramm kókuszreszelék 1370 Forintba kerül és cserébe garantáltan kifogástalan konyhai alapanyagot kapunk. Érdemes szétnézni a többi árucikk között is, mert számos egészséges és hasznos hozzávalóra bukkanhatunk, sőt, még a felhasználáshoz is találhatunk tippeket.