Brit Care az egészséges ölebekért

Fontos az egészséges kutyatáp

Régen úgy gondolták, hogy a vasárnapi ebéd után maradt csontok éppen elegendők a kutyák megfelelő táplálásához, ám ma már tudjuk, hogy ez nem felel meg a valóságnak.

Sokkal jobban oda kell figyelni a kis kedvencek étkezésére ahhoz, hogy egészségesek maradjanak. A Brit Care többféle kivitelezése gondoskodik arról, hogy a blökik életkorához és speciális igényeihez mérten, a megfelelő tápanyaghoz jussanak hozzá minden nap. Nem mindegy ugyanis még az sem, hogy milyen kutya kaját emel le az üzlet polcáról.

Több szempontot is figyelembe kell venni a választáskor, ilyen például az is, hogy ivartalanított-e az állat, kis- vagy nagytestű ebről van szó, és maga az eledel gluténmentes vagy sem.

A Brit Care az összes ilyen igénynek megfelelően feltünteti termékein a fontos tényezőket, és biztos lehet benne, hogy ha kellően odafigyel, akkor semmilyen káros anyag nem kerül be a kis kedvenc szervezetébe. Ezen felül pedig mindegyik kiszerelés garantálja a létfontosságú vitaminok és az esszenciális aminosavak jelenlétét az eledelben.