Széchenyi kártya hiányában nehéz előrejutni

Széchenyi kártya
Széchenyi kártya

A devizaválság rámutatott arra, hogy a hiteligénylőknek érdemes nagyon óvatosnak lenniük. Bizony a kis- és középvállalatoknak is meg kell gondolniuk, honnan igényelnek pénzt, mert a rossz döntések komoly következményekkel járnak.

Az államilag támogatott Széchenyi kártya igénylése jó választásnak bizonyul az alacsony kamatoknak köszönhetően, ezért érdemes utánanézni a feltételeknek! Például a cegeskalkulator.hu oldalon rengeteg információ áll az érdeklődők rendelkezésére a Széchenyi kártya tekintetében.

A szakértők azt tanácsolják, hogy az igénylés leadása előtt a kis- és középvállalatok kérjenek tanácsot, mert nem mindegy, melyik pénzintézeten keresztül történik meg a benyújtás. Az eltérő feltételek következtében szükség van az elemzés elvégeztetésére, nehogy végül a bank hitelképtelennek találja a vállalatot.

Az elbírálás rövid időn belül megtörténik, ezért akkor is lehetőség nyílik az igénylésre, ha sürgősen kell a pénz. A Széchenyi kártya azért is előnyös, mert csak a felhasznált összeg után kell kamatot fizetni.