Szélvédő gumikéder helyett ragasztás

Szélvédő gumikéder
Szélvédő gumikéder

A gépkocsiknak rendkívül fontos a tökéletes műszaki állapot megléte, hiszen a közlekedés biztonsága a tét. Az Autóüveg ABC a szélvédő cseréjét ragasztott technikával végzi, de létezik olyan szerviz is, ahol szélvédő gumikéder használatos. Ez egy régebbi módszer, nem nagyon alkalmazzák már, a személyautók túlnyomó többségének autóüvegei már gyárilag ragasztás révén vannak rögzítve. A szélvédő gumikéder elavult eljárásnak minősül ugyan, de kiválóan lehetett azt is alkalmazni.

Egyébként a kétféle technológia nem keverhető, azaz egyiket nem lehetséges lecserélni a másikra. Az autouvegek.hu internetes weboldalon keresztül kivitelezhető a bejelentkezés a szélvédő, az oldalüveg illetve a hátsó ablak javítására, cseréjére, továbbá fényszórók polírozás általi helyrehozására. Árakról bővebben a honlapon, valamint az ott megtalálható elérhetőségek valamelyikén lehet érdeklődni. Amennyiben a megrendelő teljes körű casco biztosítással rendelkezik, úgy a javítás és a csere is térítésmentes.

Visszakanyarodva a szélvédő gumikéderhez, az alkalmazásának lényege az, hogy egy vastag, úgynevezett kéder gumi, kerül a karosszéria és a szélvédő közé és azzal történik meg az új autóüveg beillesztése. A szélvédő gumikéder által rögzített üveg tehát egy speciális eljárás, amely mára már majdnem teljesen kiment a divatból. Az Autóüveg ABC-nél is sokkal inkább elfogadott technika a modernebb, ragasztó által beillesztett üveg, mivel egyszerűbb és hatásosabb.

A vállalat minden általa elvégzett javításra 15 év garnaciát vállal, ezért legyen szó akár gumikéderrel vagy akár ragasztóval rögzített autóüvegről, minden ügyfél száz százalékig biztos lehet abban, hogy az itt dolgozó, több éves munkatapasztalattal rendelkező szakemberek, felelősségteljesen fogják elvégezni a rájuk háruló feladatokat. Vagyis minden autóval úgy fognak bánni, mintha a sajátjuk volna. Akinek először szorul a gépkocsija szélvédő cserére, akkor a cég mindenképpen a ragasztóval kivitelezett eljárást fogja javasolni a számára és, ha egy mód van rá, mellőzik a szélvédő gumikéder használatát.