TELC nyelvvizsga feladatok a vizsga előtt

TELC nyelvvizsga

A nyelviskoláknak rendelkezniük kell felkészítőkkel a vizsgák előtt, mivel a résztvevőknek tisztában kell lenniük azzal, hogy „élesben” majd milyen feladatok várják. A TELC nyelvvizsga feladatok által, a résztvevők olyan tananyaggal ismerkedhetnek meg, amivel megfelelő tárgyi tudásra tehetnek szert. Magyarországon a TELC (The European Language Certificates) az egyik legnépszerűbb vizsga, 3 szinten letehető és államilag akkreditált.

Jól átlátható, jól felépített vizsgarendszer. A BeHappy Nyelviskola nagy hangsúlyt fektet a TELC nyelvvizsga feladatok megfelelő begyakorlására. Ezek a feladatok egynyelvűek, nem tartalmaznak fordítást, tehát szótárat nem lehet használni. A kurzusokon mindenki megismerkedhet a vizsga menetével, ami írásbeli és szóbeli részre tagolható, alap- és középszint esetén, mindkettőn maximálisan 150 pontot lehet elérni.

A TELC nyelvvizsga feladatok az olvasott szöveg értését, a fogalmazási készséget, a levélírás szabályainak ismeretét, valamint a hallás utáni szövegértést és a beszédkészséget mérik fel.