Természetes összetevőkből készült bőrfeszesítő krém

Bőrfeszesítő krém
Bőrfeszesítő krém

Az Eszterkrém kozmetikum manufaktúra kifejlesztette a rózsa elixír arckrémet, ami ránctalanító és hidratáló hatása miatt kedvelt termékké válhat a hölgyek körében. Ez a bőrfeszesítő krém kizárólag természetes összetevőkből készült, annak érdekében, hogy megvédje az arcbőrt az öregedéstől.

Ez a natúrkozmetikum kiválóan hidratálja a bőrt, hiszen rózsavíz és aloe vera adalékokat tartalmaz. A bőrfeszesítő tulajdonságát a gránátalmamag olajnak, a szőlőmag olajnak, a shea vajnak és az argán olajnak köszönheti. Ezek a növényi kivonatok olyan vitaminokban gazdagok, amelyek meggátolják az arcbőr kiszáradását, valamint rugalmasságát elősegítik.

Ez a finom rózsaillatú kence, rendszeres használat után, fiatalossá varázsolja a bőrt. Az értékes növényi hatóanyagok nemcsak a ráncok kezelésére alkalmasak, hanem azok megelőzésére is, ezért ajánlott a bőrfeszesítő krém használata minden korosztály számára. Vásároljon az Eszterkrém internetes oldaláról természetes anyagokból, házilag előállított termékeket, a helyes bőrápolás örömére és a fiatalos külső megőrzése érdekében!