A hővisszanyerős szellőztető kicsi, de erős

Hővisszanyerős szellőztető

A hideg és meleg váltakozása sokszor megviseli a szervezetünket, főleg ha túlzott mértékben ingadozik. A lakásban, irodában, vagyis zárt helyeken gyakran kell szellőzteti, mert elhasználjuk a levegőt. Ilyenkor viszont csökkenhet a hőmérséklet és fázhatunk. Tehát törekedni kell az optimális hőmérséklet folyamatos fenntartására, mégpedig a hővisszanyerős szellőztető segítségével.

Ez berendezés úgy képes mindig friss levegőt biztosítani a zárt terekben, hogy nem kell ablakot nyitni. A külső levegő beszívásával és annak hatékony megszűrésével, gyorsan kellemes hőmérséklet, tiszta levegőt képes varázsolni. A hővisszanyerős szellőztető egyedi szűrőrendszere megszűri a káros anyagokat is, tehát nem kell többé tartanunk a baktériumoktól, pollentől, portól.

A rendszer hatékonysága állandó szinten tartható, ezért jelentősen hozzájárul a háztartás energiafelhasználásának csökkentéséhez. A hővisszanyerős szellőztető tehát azon kívül, hogy megtartja a meleg, friss levegőt, még energiát is spórol. Ki gondolta volna, hogy egy ilyen kis készülék, ennyire hatékony?