Megéri megtekinteni a spagetti fügönyök kínálatát

Spagetti függönyök

Ahol sok időt töltünk, az fontossá válik számunkra, legyen szó városról, lakónegyedről, vagy éppen az otthonunkról. Ahová mindennap hazatérünk és ahol lefekszünk, az életünk legintimebb tere. A szobáinkban fontos szerepet kaphatnak a spagetti függönyök, mert az ablakokhoz is passzolnak és stílusosak, de térelválasztó funkcióval is elláthatjuk.

A modern lakberendezés területén kivívta magának a stabil helyet, mert jól beilleszthető több irányzatba. A letisztult és elegáns hatása lehetővé teszi, hogy önálló életre kelljenek, bármilyen jellegű térben. A nappaliban is jól mutat, de a hálószobában is felhasználhatjuk az ágy elszigetelésére.

A spagetti függönyök nagyon látványosak, amihez a gazdag színválaszték is hozzájárul. Elsőre talán azt gondolnánk, hogy nehezebben tisztítható, mint a hagyományos darabok, de igazából sokkal egyszerűbb velük bánni. Ha eddig úgy gondoltunk rá, mint az ablakok egyik szükséges kelléke, akkor itt az ideje ezen változtatni! A spagetti függönyök képesek újraformálni a tereket.