Arany eljegyzési gyűrű a hölgyek kedvence

Arany eljegyzési gyűrű

A nők életében hatalmas fordulópontot jelent, amikor a kedvesük letérdel eléjük, és megkéri a kezüket. Az esemény fénypontját az arany eljegyzési gyűrű felmutatása jelenti, amit a férfiak általában egy ízléses ékszeres dobozba tesznek bele. A csillogásának köszönhetően azonnal elrabolja a nők szívét. Sok úr dönt úgy, hogy belegravíroztatja a lánykérés dátumát az arany eljegyzési gyűrűbe.

Van, aki ezen a módon, romantikus üzenetekkel kedveskedik a leendő feleségének. A férfiaknak nem árt felkészülniük arra, hogy a lánykérés lebonyolításához bizony rengeteg előkészületre lesz szükség. Nem szabad semmit elsietni, mert a rászánt energia bizony maximálisan megtérül majd. Az arany eljegyzési gyűrű beszerzése lesz a legfontosabb a teendők listáján. Érdemes körülnézni a whiteandblack.hu weboldalon, mert itt rengeteg modell közül lehet választani. Az urak akár drágakövekkel díszített változatot is vehetnek.

A gyémántos típus számít a legnépszerűbbnek. Adott esetben lehetőség nyílik a törtarany beszámítására is. Persze az uraknak fontosak az eljegyzési gyűrű árak is, mert nem mindegy, hogy mennyi pénzt kell rászánniuk a vásárlásra. Sárga aranyból készült ékszer már akár 39.000 forintos ártól kezdődően megvehető a webáruházból. A felső határ a csillagos ég, attól függően, hogy a férfiak mennyi pénzt akarnak szánni a vételre. Az eljegyzési gyűrű árak magasabbak lehetnek abban az esetben, ha egyedi ékszert szeretnének vásárolni. Ilyenkor néhány hetet rá kell szánni az elkészülésére. Akár kép alapján is lehetséges a legyártás.

A megrendelők a látványterv elkészülése után eldönthetik, hogy kívánnak-e élni a változtatás lehetőségével. Az eljegyzési gyűrű árak kifizetése mellett gondolni kell még az esetleges méretbeli igazítás díjára is. Szerencsére, a legtöbb típust szűkebbre vagy tágabbra lehet venni, ezért az sem jelent problémát, ha az urak nem találták el a párjuk ujjméretét. Az ékszer akár egy egész emberöltőn át megőrzi a szépségét a kiváló megmunkálásának köszönhetően, ezért érdemes innen válogatni.