Milyen előnyei vannak a sztreccsfóliának?

Sztreccsfólia

Az emberek többsége az üzletekben jut hozzá az élelmiszerekhez. A megvásárlás előtt sok folyamaton megy keresztül az áru, amíg az előállítástól eljut a vásárlókig. A sztreccsfólia is szerepet kap ebben a különleges folyamatban.

Hogyan? A termékek szállítása általában nagytételben történik, ami azt is jelenti, hogy azokat megfelelően kell rögzíteni és stabilizálni, hogy biztonságban jussanak el a raktárakba és az üzletekbe.

Ehhez ma már kipróbált módszerek léteznek, amelyek hatékonyak és alacsony költségűek. Közöttük is kiemelt helyet foglal el a sztreccsfólia, mert praktikus és gyors. A termékeket sok esetben raklapokon szállítják, így a fóliával ezeket vonják be.

Több előnye is van a gyakorlatban, az egyik legfontosabb mind közül a nyújthatósága, ami fontos tényező a vásárláskor, mivel ez a tulajdonsága határozza meg azt is, hogy mekkora felületet lehet vele lefóliázni. A sztreccsfólia vastagságára is gondolnunk kell, főleg abban az esetben, ha az adott termékek törékenyek és minél pontosabban kell stabilizálnunk.