Élvezd a szurkolást egy focis babzsákfotelből!

Egy ilyen babzsákfotelben a meccsnézés is izgalmasabb

Szereted a focit? Rendszeresen követed az eseményeket a sport világában? Akkor itt a kihagyhatatlan ajánlat számodra, hiszen most egy focis babzsákfotel teheti kényelmessé a meccsek izgalmának átélését!

Köztudottan ez az ülőke, a benne található gömbölyded polisztirol granulátumoknak köszönhetően, felveszi a test formáját, aminek eredményeképpen a világon egyedi kényelemet biztosít a ráhelyezkedőknek. Hogy az élvezeteket tovább lehessen halmozni, a gyártok a híres csapatok szurkolóira is gondoltak, amikor a focis babzsákfotel elkészítésébe belevágtak. Amennyiben valamelyik ország nemzeti válogatottjának vagy klubcsapatnak szurkolsz, most olyan kinézetű huzattal ellátott ülőkét vásárolhatsz, amilyen színeket a kedvenc gárdád játékosai viselnek.

A babszem.hu oldalról rendelhetsz a Real Madrid, a Milan, a Juventus, a Lazio, a Fradi vagy a Wolfsburg színeit tartalmazó huzattal ellátott ülőalkalmatosságot. A focis babzsákfotel igazán pöttöm pénzért lehet bárkié, ezért rendelt meg most és helyezd magad kényelembe a képernyő előtt!