Ezért kedvelt a KTM kerékpár

KTM kerékpár

Az osztrák KTM bringagyártó hallatán sokaknak a kiváló nívó, egyedi tervezés és reális ár jut eszébe. Ennek is köszönhető a KTM kerékpár páratlan sikere, nem csupán Ausztriában, hanem a környező, szomszédos országokban egyaránt, többek között Magyarországon is.

Sokan csak így jellemzik ennek a gyártónak a modelljeit: megbízhatóság, minőség és a jól ismert narancssárga szín. A szakik azonban nem felejtik ki az osztrák precizitást, szakavatottságot és kreativitást sem. Ezek mind olyan jelzők, amit a KTM kerékpár magában hordoz.

A sikerek már a kezdeti években is adottak voltak. Az első KTM kerékpár 1964-ben készült és azóta már több, mint 140 különböző specifikációjú bringa borzolja a könnyű választást remélő vevők idegrendszerét.

Tény és váló, hogy a változatosságnak, egyedi felhozatalnak hála nem egyszerű megtalálni a tökéletes darabot. Azt viszont érdemes tudni, hogy essen a választás bármelyik KTM kerékpár modellre is, a tulajdonos több év után sem bánja majd meg a döntést. A hazai forgalmazóknál megvehető a gyermek, city, országúti, trekking és cross változat is.