Remekül mutat a motorfóliázás

Fóliázás felsőfokon

Többféle motoros létezik, de abban mindenki egyetért, hogy valamilyen szinten szeretné egyedivé varázsolni kétkerekű masináját. Számos kiegészítővel és alkatrésszel lehet tuningolni a motorokat, amelyek optikailag adnak hozzá valamit a kinézethez, vagy a teljesítményen hivatottak emelni. A motorfóliázás nagyszerű lehetőség arra, hogy minden motortulajdonos egyedi dizájnnal láthassa el a kedvencét.

Felemelő érzés egy olyan motorbiciklivel szelni az országutat, amiről tudni, hogy csak egyetlen darab van belőle az egész országban, sőt, az egész világon. A márka lehet ugyanaz, de a kinézet és a dizájn fogja igazán tükrözni a motorozáshoz való hozzáállást. A nyomtatott fóliáknak köszönhetően, bármilyen minta megvalósítható, ami ezután szakszerűen telepíthető akármilyen modellre. A legtöbb esetben mindenkinek a festés jut az eszébe, amivel szintén kifogástalan végeredményt lehet elérni, hiszen a kivitelezésnek megvan a maga művészi értéke.

A szakszerűen kivitelezett motorfóliázás, amit a bege.hu szakemberei készítenek, nagyszerűen mutat. A weboldalt meglátogatva ezt bizonyítják a különféle referenciamunkák is. A motorfóliázásnak egy másik funkciója is van amellett, hogy jól néz ki, mégpedig véd a kőfelverődések ellen. Aki nem szeretné megváltoztatni a gyári külsőt, annak választható az átlátszó kővédő fóliázás is. Ebben az esetben a dizájnon nem fog semmit változtatni, mégis egy olyan felület védi a motor fényezését és festését, ami ellenáll a kisebb karcolásoknak, ütődéseknek.

Ez az eljárás kiválóan alkalmazható más járművek esetében is. A kővédő fóliázás különösen jól jön az autótulajdonosoknak is. Szintén lehetőséget ad az egyedi dekorációk és színárnyalatok telepítésére. A kopott, régi fényezést el lehet felejteni, hiszen az autó úgy fog mutatni, mintha teljesen új lenne. A felhasznált fóliák egytől-egyig a 3M, Mactac és az Avery Dennison termékei közé tartoznak, amelyek köztudottan világszerte elismert márkáknak számítanak. Többek között ez is garantálja a kővédő fóliázás minőségét.