Tunika és pulóver kereszteződéséből létrejött divatcuccok

A sokoldalú tunika
A sokoldalú tunika

Tévednek azok, akik azt hiszik, hogy a kötött ruhadarabok nem lehetnek csinosak és divatosak. A manapság kialakult téli trend kifejezetten előnyben részesíti ezeket. A hosszított fazonú kötött felsők nagyszerűsége abban rejlik, hogy hordhatóak tunika, pulóver vagy alkalomadtán ruhaként is.

Párosíthatóak egyaránt szűk szárú nadrágokkal, csőfarmerekkel, cicanadrággal, de akár egyszerű harisnyával is. Ez utóbbi kombinációjával igazán vonzó kinézetet kölcsönöz. De, hogy mennyire is lett népszerű a hölgyek körében?

Olyannyira, hogy egyes női internetes honlapokon már sajátos megnevezést is kapott, az első hallásra talán kicsit furcsán hangzó, de valójában igenis passzoló „hibrid divatteremtmény” titulust kapta.

A bő szabású, leginkább sötétebb árnyalatú ruhadarabok cseppet sem takarják el a bájait, egyáltalán nem veszít vonzerejéből. Amennyiben mégis maradna a cicásabb, testhez simuló daraboknál, azokat is megtalálja. A tunika és pulóver kereszteződéséből létrejött legújabb tendencia kifejezetten megnyerő viseletté írta be magát a divat történetébe.